1. Naim
  2. Naim Mu-So 2.

Naim Mu-So 2.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Naim 00-019-0024 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Naim 00-019-0024 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Naim 00-019-0024 draadloze speaker.

SpecificatiesNaim 00-019-0024
Merk Naim
Fabrikantcode 00-019-0024
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 11 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Naim 00-019-0024

Met de Naim Mu-So 2 krijg je een unieke luisterervaring. De speaker heeft een krachtige processor en 6 ingebouwde luidsprekers die zorgen voor een krachtig geluid. De speaker heeft ook een ingebouwde subwoofer waardoor je diepe bas en een volle sound krijgt. De speaker is ook te gebruiken als soundbar, ideaal om het geluid van je televisie te verbeteren. Je bedient de speaker vanaf je smartphone of tablet met de Naim app. Deze app geeft je veel mogelijkheden om het geluid naar wens aan te passen. Je kunt op deze manier bijvoorbeeld de bas en de treble instellen. Ook kun je met de app meerdere Naim speakers met elkaar verbinden en zo een multiroom geluidsopstelling in huis creëren. Zo kun je verschillende muziek in verschillende ruimtes draaien of dezelfde muziek in alle ruimtes draaien. De Naim Mu-So 2 is een ideaal product voor muziekliefhebbers die het beste geluid willen.

Pluspunten
  • Door de uitstekende beoordelingen op kwaliteit bent u verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. Met de ingebouwde Google Chromecast luister je draadloos naar muziek en streamingdiensten. Met extra Naim speakers creëer je eenvoudig een multiroom-opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen ingebouwde spraakassistent voor spraakbesturing.

Veelgestelde vragen Naim 00-019-0024

De Naim 00-019-0024 is 11 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Naim 00-019-0024 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Naim Mu-So 2.