1. Naim
 2. Mu-so QB 2nd Gen.

Mu-so QB 2nd Gen.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Naim 00-019-0025 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Naim 00-019-0025 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Naim 00-019-0025 draadloze speaker.

SpecificatiesNaim 00-019-0025
Merk Naim
Fabrikantcode 00-019-0025
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 6 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Naim 00-019-0025

De Mu-so QB 2nd Gen is een krachtige wifi speaker die draadloos muziek streamt. De krachtige versterker en de kwaliteit van de speakers geven je een perfect geluid. Je kunt je muziek draadloos streamen met behulp van Bluetooth, AirPlay 2, Spotify Connect en Chromecast. Daarmee heb je de keuze uit tal van apps, waaronder SoundCloud en Deezer. Maar ook het streamen vanuit Apple apparaten is mogelijk. Met de Mu-so QB 2nd Gen creëer je eenvoudig een multiroom systeem. Je kunt de speakers connecten met andere Naim speakers, maar ook met AirPlay 2 of met de ingebouwde Chromecast. Verder is er een analoge audio ingang waarmee je een televisie, game console of bedrade speakers met de Mu-So verbindt. Zo heb je een multiroom systeem dat je muziek in meerdere kamers van je huis kan laten horen.

Pluspunten
 • Je streamt draadloos muziek via Bluetooth, de ingebouwde Chromecast, AirPlay 2 en Spotify Connect

  .

  Je koppelt meerdere speakers aan elkaar om een multiroom geluidssysteem te maken

  .

  Je koppelt een televisie, game console of andere speakers via een kabel aan de WiFi-speaker.

Minpunten
 • Deze speaker heeft geen ingebouwde spraakassistentie.

Veelgestelde vragen Naim 00-019-0025

De Naim 00-019-0025 is 6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Naim 00-019-0025 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Mu-so QB 2nd Gen.