1. N-Gear
 2. N-Gear The Flash 610.

N-Gear The Flash 610.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de N-Gear FLASH610 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de N-Gear FLASH610 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de N-Gear FLASH610 draadloze speaker.

SpecificatiesN-Gear FLASH610
Merk N-Gear
Fabrikantcode FLASH610
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de N-Gear FLASH610

De N-Gear The Flash 610 is een draagbare speaker die je overal mee naar toe kunt nemen. Deze speaker heeft een vermogen van 10W waardoor je geniet van krachtige geluiden. De speaker is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor hij ook buiten gebruikt kan worden. De speaker heeft een ingebouwde accu waardoor je hem ongeveer 6 uur mee kunt nemen. De N-Gear The Flash 610 is ook uitgerust met een bedrade microfoon. Met deze microfoon kun je meezingen met je favoriete nummers. De microfoon is eenvoudig aan te sluiten op de speaker met de meegeleverde kabel. Met de volumeregelaar kun je jouw geluid naar wens aanpassen. Deze speaker is de perfecte partner om mee te zingen, te feesten en te genieten van jouw favoriete muziek.

Pluspunten
 • Je kunt muziek draadloos streamen van je smartphone of tablet via bluetooth

  .

  Sluit een microfoon aan voor het zingen van je favoriete nummers

  .

  Je kunt de accuspeaker gemakkelijk meenemen dankzij het handvat!

Minpunten
 • De speaker heeft geen wieltjes, waardoor je hem alleen door het handvat vervoert.

Veelgestelde vragen N-Gear FLASH610

De N-Gear FLASH610 is 2,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de N-Gear FLASH610 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor N-Gear The Flash 610.