1. N-Gear
  2. N-Gear The Flash 1210.

N-Gear The Flash 1210.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de N-Gear FLASH1210 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de N-Gear FLASH1210 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de N-Gear FLASH1210 draadloze speaker.

SpecificatiesN-Gear FLASH1210
Merk N-Gear
Fabrikantcode FLASH1210
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de N-Gear FLASH1210

Met de N-Gear The Flash 1210 zorg je voor een feestje zoals je het wilt. De speaker heeft een krachtige audio, waardoor je je favoriete nummers in heldere kwaliteit kunt draaien. Daarnaast kun je met de ingebouwde lichten een lichtshow creëren, waardoor jouw feestje nog spectaculairder wordt. Je kunt ook meezingen met je favoriete nummers, dankzij de karaoke functie. Er worden standaard 2 draadloze microfoons meegeleverd. Zo kun je iemand uitdagen om samen met jou te zingen. Handig is dat je de speaker gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dit komt door het handvat en de wieltjes onder de speaker. De N-Gear The Flash 1210 is dus ideaal voor een huisfeestje met je favoriete muziek.

Pluspunten
  • Met de speaker creëer je een lichtshow in de kamer. Sluit een microfoon aan en zing mee met je favoriete nummers. Je neemt de accuspeaker gemakkelijk overal mee dankzij de wieltjes en het handvat.

Minpunten
  • De accuspeaker speelt geen radio af.

Veelgestelde vragen N-Gear FLASH1210

De N-Gear FLASH1210 is 5,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de N-Gear FLASH1210 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor N-Gear The Flash 1210.