1. Fresh ’n Rebel
 2. Fresh n Rebel Bold L2 Zwart.

Fresh n Rebel Bold L2 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Fresh 'n Rebel 1RB7500SG draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Fresh 'n Rebel 1RB7500SG draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Fresh 'n Rebel 1RB7500SG draadloze speaker.

SpecificatiesFresh 'n Rebel 1RB7500SG
Merk Fresh 'n Rebel
Fabrikantcode 1RB7500SG
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,1 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Fresh 'n Rebel 1RB7500SG

De Fresh `n Rebel Bold L2 Zwart is een krachtige speaker met een stijlvol design. Het materiaal is speciaal behandeld en bestand tegen vocht, waardoor je deze speaker met een gerust hart mee kunt nemen naar het strand, het park of het bos. Met de accuduur van 22 uur hoef je je ook geen zorgen te maken dat je muziek uitvalt, je kunt dus urenlang van je muziek genieten. Bovendien kan je de speaker gemakkelijk ophangen dankzij het draagtouw. Naast deze praktische eigenschappen, heeft de speaker ook een geweldig geluid. De driver is gekanteld, waardoor je kunt genieten van een helder en diep geluid. Bovendien kan je met twee speakers een stereopaar creëren, waardoor het volume nog hoger wordt. Zo kun je een echt feestje bouwen met de Fresh `n Rebel Bold L2 Zwart.

Pluspunten
 • De speaker is waterbestendig dankzij de IP68 certificering, waardoor je het ook buiten kunt gebruiken

  .

  Door de accuduur van 22 uur hoef je nooit zonder muziek te zitten

  .

  Je koppelt de speaker aan een andere Fresh `n Rebel Bold L2 voor een hoger volume.

Minpunten
 • Je koppelt de speaker niet aan andere Fresh 'n Rebel producten.

Veelgestelde vragen Fresh 'n Rebel 1RB7500SG

De Fresh 'n Rebel 1RB7500SG is 1,1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Fresh 'n Rebel 1RB7500SG zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Fresh n Rebel Bold L2 Zwart.