1. Fresh ’n Rebel
 2. Fresh n Rebel Bold L2 Groen.

Fresh n Rebel Bold L2 Groen.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Fresh 'n Rebel 1RB7500DG draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Fresh 'n Rebel 1RB7500DG draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Fresh 'n Rebel 1RB7500DG draadloze speaker.

SpecificatiesFresh 'n Rebel 1RB7500DG
Merk Fresh 'n Rebel
Fabrikantcode 1RB7500DG
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,1 kg
Kleur Groen

Omschrijving van de Fresh 'n Rebel 1RB7500DG

De Fresh 'n Rebel Bold L2 Groen is dé speaker voor al je avonturen. Met de water- en stofbestendige omhulsel neem je hem mee naar het strand, het park of op reis zonder je zorgen te maken. Het vermogen van de speaker is zo sterk dat je 22 uur lang van muziek kunt genieten, zonder dat je de batterij hoeft te vervangen. Door twee L2 speakers met elkaar te verbinden creëer je een stereopaar. Hierdoor komt het geluid nog helderder en krachtiger over. De driver is speciaal gekanteld, zodat de basgeluiden diep en helder naar voren komen. Als je de speaker ophangt, heb je het voordeel van het draagtouw, zodat je de speaker gemakkelijk verplaatst. Kortom, de Fresh 'n Rebel Bold L2 Groen is de perfecte speaker voor al je avonturen.

Pluspunten
 • De speaker is waterbestendig dankzij de IP68 certificering, waardoor je hem ook buiten kunt gebruiken

  .

  Door de accuduur van 22 uur zit je niet snel zonder muziek

  .

  Je koppelt de speaker aan een andere Fresh `n Rebel Bold L2 om een hoger volume te bereiken.

Minpunten
 • Je koppelt de speaker niet aan andere Fresh `n Rebel producten.

Veelgestelde vragen Fresh 'n Rebel 1RB7500DG

De Fresh 'n Rebel 1RB7500DG is 1,1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Fresh 'n Rebel 1RB7500DG zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Fresh n Rebel Bold L2 Groen.