1. Zens
 2. Sonos Roam + Zens draadloze oplader.

Sonos Roam + Zens draadloze oplader.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Zens ZEDC12B/00 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Zens ZEDC12B/00 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Zens ZEDC12B/00 draadloze speaker.

SpecificatiesZens ZEDC12B/00
Merk Zens
Fabrikantcode ZEDC12B/00
Materiaal
Garantie 3 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Zens ZEDC12B/00

Met de Sonos Roam + Zens draadloze oplader heb je altijd je favoriete muziek bij je. Met de draadloze oplader laad je de speaker eenvoudig op en neer. Thuis verbind je de speaker met je thuisnetwerk en stream je via wifi je favoriete nummers. Onderweg stream je via bluetooth naar de speaker. Met Trueplay stem je het geluid van de speaker af op de ruimte, waardoor de muziek overal even goed klinkt. Je hebt altijd de beste geluidskwaliteit bij je. De combinatie van de Sonos Roam en de Zens draadloze oplader zorgt ervoor dat je altijd geniet van de beste muziekervaring.

Pluspunten
 • Met deze set kun je jouw speaker gemakkelijk draadloos opladen

  .

  Je streamt muziek niet alleen via Bluetooth, maar ook via wifi

  .

  Met Trueplay in de iOS Sonos app stem je het geluid van je speaker af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
 • De Google Assistant werkt alleen wanneer je verbonden bent met wifi.

Veelgestelde vragen Zens ZEDC12B/00

De Zens ZEDC12B/00 is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 3 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 3 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Zens ZEDC12B/00 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Sonos Roam + Zens draadloze oplader.