1. Salora
  2. Salora Partyspeaker S1.

Salora Partyspeaker S1.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Salora 8616 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Salora 8616 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Salora 8616 draadloze speaker.

SpecificatiesSalora 8616
Merk Salora
Fabrikantcode 8616
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Salora 8616

De Salora Partyspeaker S1 is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een draagbare speaker. Deze speaker is compact en licht van gewicht, waardoor je hem snel en eenvoudig meeneemt. Met het handvat kun je de speaker gemakkelijk dragen. Verbind je telefoon eenvoudig via bluetooth met de speaker en speel je favoriete muziek af. Met de meegeleverde microfoon maak je het feest compleet door mee te zingen met je favoriete nummers. Om het feest extra sfeer te geven, kun je de ingebouwde led-lampen aanzetten. Deze lampen geven verschillende kleuren weer en zorgen ervoor dat het echt een feestje wordt. De Salora Partyspeaker S1 is een perfecte oplossing voor wanneer je op zoek bent naar een draagbare speaker met veel extra's.

Pluspunten
  • Door het compacte formaat neem je de speaker makkelijk mee naar je feestbestemmingen. Je laat je favoriete afspeellijsten van je telefoon horen via bluetooth. Met de meegeleverde microfoon organiseer je muzikale karaoke avonden. Door het compacte formaat kun je de speaker gemakkelijk meenemen naar je feestlocaties. Je kunt je favoriete nummers van je telefoon afspelen via bluetooth. Met de meegeleverde microfoon organiseer je muzikale karaokeavonden.

Minpunten
  • De accuduur van 3 uur is kort in vergelijking met andere luidsprekers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Salora 8616

De Salora 8616 is 2,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Salora 8616 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Salora Partyspeaker S1.