Contact opnemen met IKEA

Contact opnemen met IKEA? Op deze pagina vind je de manieren om contact op te nemen met IKEA. Afhankelijk van de contactopties van IKEA, vind je hier de contactgegevens zoals het telefoonnummer, whatsapp, instagram en facebook.

Wil jij contact opnemen met een ander bedrijf? Dan kun je hier de naam invullen van het bedrijf waar je naar op zoek bent. Mochten wij de contactgegevens hebben, dan vind je deze hier eenvoudig. 

Contact opnemen met IKEA doe je via een van de opties hiernaast.

IKEA klantenservice

Contact opnemen met de klantenservice van IKEA? Wij hebben onderzocht hoe IKEA te bereiken is. Zo hoef jij geen vervelende bots te spreken om de contactgegevens te achterhalen en kom jij snel met de juiste persoon van de klantenservice in gesprek.

De klantenservice is vaak op verschillende manieren te benaderen. Wij hebben alle contact opties van IKEA onderzocht en deze hier geplaatst. Zo weet je of je contact op kunt nemen via een telefoonnummer, WhatsApp, Instagram en/of Facebook.

Waarom bellen naar IKEA klantenservice?

De klantenservice bel je wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt over een product of dienst welke IKEA aanbiedt. Het kan gaan om een algemene vraag of bijvoorbeeld over een bestelling status of eventueel met betrekking tot een klacht die je hebt. Voor andere zaken zoals marketing of samenwerkingen, is de klantenservice meestal niet de aangewezen hulp, maar wellicht kunnen ze je doorverbinden.

Mensen bellen de klantenservice omdat ze graag persoonlijk contact willen. Zo voelen klanten zich serieuzer genomen. Ook kunnen er bepaalde kwesties zijn die je beter telefonisch bespreekt aangezien ze ingewikkeld zijn. Op die manier zorg je dat de klantenservice meteen bepaalde onderwerpen kan adresseren en hoef je niet de hele tijd heen en weer te gaan, zoals bij e-mail.

Contactopties IKEA

IKEA openingstijden voor telefonisch contact

onbekend

  1. IKEA

Meerdere bedrijven

De contactgegevens van sommige bedrijven zijn lastig te vinden, omdat het duurder is om persoonlijke service te bieden aan klanten. Er moet een klantenservice worden opgezet waarvoor het bedrijf salarissen moet betalen. Als je moeilijk te bereiken bent, word je niet zo veel gebeld en dan bespaar je kosten op de klantenservice. 

Wij zijn van mening dat bedrijven gemakkelijk te bereiken moeten zijn voor consumenten, dus hebben we gekeken of IKEA te contacteren is, zodat je zelf niet hoeft te zoeken en je snel in contact met de IKEA klantenservice komt.

Het verschilt per bedrijf wat voor contactopties ze aanhouden. Bij ons vind je of IKEA te bereiken is en of dat per telefoon, per e-mail, per WhatsApp of per chat kan. In de meeste gevallen is bellen en chatten sneller dan WhatsApp en e-mail.

Wanneer je iemand aan de lijn hebt, word je immers persoonlijk geholpen. Bij e-mail en Whatsapp kan er enige tijd tussen het contact inliggen. Het ligt aan de drukte en de capaciteit van de klantenservice van IKEA hoe snel ze je kunnen helpen.

De beste tijd van de dag om IKEA te bereiken is op uren waar de meeste mensen aan het werk zijn. In acht nemende dat de meeste mensen een 9-5 baan hebben, is de beste tijd om contact op te nemen tijdens deze uren.

We zien tijdens de lunch uren tussen 12 en 2 weer een piek aan drukte, dus het is beter om deze tijden te vermijden. Als IKEA ’s avonds ook open is, kan dit een goede tijd zijn om uit te rijken aangezien de meeste mensen dan avond eten.

Heb je opgemerkt dat de gegevens van IKEA niet meer kloppen? Het kan voorkomen dat bedrijven de contactgegevens aanpassen. Laat het ons in dat geval gerust weten door contact op te nemen. Dan doen we opnieuw onderzoek en plaatsen we de geüpdate gegevens hier.