1. Huawei
  2. Huawei Sound Joy zwart.

Huawei Sound Joy zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Huawei 55028230 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Huawei 55028230 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Huawei 55028230 draadloze speaker.

SpecificatiesHuawei 55028230
Merk Huawei
Fabrikantcode 55028230
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,68 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Huawei 55028230

De Huawei Sound Joy zwart is de ideale bluetooth speaker voor elk muziekfeestje. Met deze stijlvolle en krachtige speaker creëer je het ultieme geluidsavontuur. De speaker is zowel stof- als waterbestendig, waardoor je hem gerust mee kunt nemen naar het strand of zwembad. Met de LED ring aan beide kanten van de speaker heb je een lichtshow in je kamer. Bovendien kun je 2 speakers aan elkaar koppelen voor stereogeluid en een hogere volume. Door de speakers te schudden verbind je ze gemakkelijk met elkaar. Bovendien toont de LED ring ook het volume en hoe vol de batterij is. Kortom, met de Huawei Sound Joy zwart creëer je het ultieme geluidsavontuur.

Pluspunten
  • Koppel twee Huawei Sound Joy speakers samen voor stereogeluid en een verhoogd volume. De stof- en waterdichte constructie maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Met de speaker creëer je een lichtshow in je kamer.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om 3 of meer speakers met elkaar te verbinden.

Veelgestelde vragen Huawei 55028230

De Huawei 55028230 is 0,68 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Huawei 55028230 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Huawei Sound Joy zwart.