1. Bowers & Wilkins
 2. Bowers & Wilkins Zeppelin zwart.

Bowers & Wilkins Zeppelin zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bowers & Wilkins FP41955 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bowers & Wilkins FP41955 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bowers & Wilkins FP41955 draadloze speaker.

SpecificatiesBowers & Wilkins FP41955
Merk Bowers & Wilkins
Fabrikantcode FP41955
Materiaal
Garantie 5 jaar
Gewicht 6,5 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bowers & Wilkins FP41955

Met de Bowers & Wilkins Zeppelin haal je een veelzijdige wifi speaker in huis die zwart is van kleur. Je kunt je favoriete nummers via Hi-res audiobestanden afspelen, omdat de speaker geoptimaliseerd is voor deze kwaliteit. Ook is de speaker compatible met streamingdiensten als Deezer en Tidal. Met Apple Airplay 2 koppel je de speaker gemakkelijk aan je Apple apparaten. Daarnaast verbind je de speaker ook eenvoudig met bluetooth, waardoor iedereen zijn favoriete nummer kan afspelen. Je kunt de speaker ook koppelen aan andere Formation apparaten en de Panorama 3 soundbar via de Bowers & Wilkins Music app, waardoor je multiroom audio kunt ervaren. Deze speaker is dus een perfecte aanvulling op je audio set-up.

Pluspunten
 • De speaker is geschikt om Hi-res audiobestanden af te spelen, waardoor je van muziek in hoge kwaliteit kunt genieten

  .

  Je kunt de speaker eenvoudig met je Apple apparaten verbinden dankzij AirPlay 2

  .

  Naast het streamen via wifi, kun je ook via bluetooth muziek streamen vanaf een smartphone of laptop naar de speaker.

Minpunten
 • Omdat de speaker niet waterdicht is, plaats je deze niet in de badkamer of keuken.

Veelgestelde vragen Bowers & Wilkins FP41955

De Bowers & Wilkins FP41955 is 6,5 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 5 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 5 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bowers & Wilkins FP41955 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Bowers & Wilkins Zeppelin zwart.