1. Anker
 2. Anker Flare 2.

Anker Flare 2.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Anker A3165G11 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Anker A3165G11 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Anker A3165G11 draadloze speaker.

SpecificatiesAnker A3165G11
Merk Anker
Fabrikantcode A3165G11
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,585 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Anker A3165G11

De Anker Flare 2 is een robuuste speaker voor iedereen die het uit wil pakken. De speaker is gemaakt van duurzaam materiaal en is daardoor stevig genoeg om mee te nemen naar elk feest. De LED-verlichting zorgt voor een stoere look. Deze kan worden aangepast aan je stemming door de Soundcore app van Anker. Je kunt kiezen uit 6 verschillende licht thema's. Het volume van de speaker is daarnaast ook nog eens indrukwekkend. Koppel tot wel 100 Anker speakers aan elkaar en je hebt een multiroom opstelling met een buitengewoon hoog volume. Zelfs als je het feest tot in de kleine uurtjes laat duren, heb je geen reden tot zorgen. De accu gaat namelijk maar liefst 12 uur mee. De IPX7 certificering betekent dat je de speaker safe tot 1,5 meter onder water kan gebruiken. Daarmee ben je niet alleen verzekerd van een feestje, maar ook van een goede verzorging van de speaker.

Pluspunten
 • Met de speaker creëer je een lichtshow in je kamer

  .

  Je kunt tot 100 Anker speakers aan elkaar koppelen voor een hoger volume

  .

  Door de accuduur van 12 uur zit je niet snel zonder muziek.

Minpunten
 • De luidspreker is alleen waterdicht tot 1,5 meter diep en is niet stofdicht.

Veelgestelde vragen Anker A3165G11

De Anker A3165G11 is 0,585 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Anker A3165G11 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Anker Flare 2.